11 Mayıs 2015 Pazartesi

Bath and Body Works - Malibu Body Scrub

Güzel bir bahar gününden herkese merhaba :)
Yazmak istediğim pek çok yazı olmasına rağmen bir türlü fırsat olmadı. Bugün üzerimdeki tozu atıp yeni bir yazı için kolları sıvadım.
Bath&Body Works özellikle banyo ürünlerinden son derece memnun kaldığım bir marka. Sınırlı sayıda mağazası olduğu için İstanbul'da bile her yerde bulmak mümkün olmuyor. Umarım daha kolay ulaşılabilir olur ve merkezi yerlerde de mağazaları açılır. Bu arada Ankara'da yaşayanlara bir haberim var. Yakında Ankamall AVM'de Bath&Body Works mağazası açılıyormuş. Bu güzel haberden sonra ürünü anlatmaya geçeyim artık...

Bath and Body Works, Malibu Body Scrub, body scrub, vucut temizleyici, scrub, bbw, bbw body scrub, malibu, mallibu body scrub, true blue spa, spa,

Daha öncede BBW'nin body scrublarından kullanmış olduğumdan indirimlerde özellikle bu tarz ürünleri alıyorum. True Blue Spa koleksiyonuna ait Malibu vücut scrubı biraz katı yapıya sahip. İçinde yosun özü barındırıyor. İnce tanecikleri peeling etkisi gösterdiğinden cildi gayet güzel temizliyor, kirden arındırıyor.
Vücut scrublarını kullanmanın avantajı ciltte daha derinlemesine bir temizlik sağlıyor olması. Ayrıca ciltte yumuşak bir etki bırakıyor.

Bath and Body Works, Malibu Body Scrub, body scrub, vucut temizleyici, scrub, bbw, bbw body scrub, malibu, mallibu body scrub, true blue spa, spa,

İçeriği pek masum denilemez. Ancak vücudu bu ürünle ovaladıktan sonra suyla arındırdığımız için ciltte uzun süre kalmamış oluyor. Ambalajında biraz parıltılı gibi dursa da vücutta bu parıltılar kalmıyor. Oldukça hoş bir kokusu var. Banyodan sonrada bir süre bu koku kalıyor. İçinde yer alan tanecikler oldukça minik olduğundan cildimde çizik vs. olumsuz etkiye sebep olmadı. Vücut scrublarının fiyatları genelde 30TL civarı oluyor. Ancak indirim dönemlerinde yarı fiyatına hatta daha da uygun bir fiyata almak mümkün.

 Facebook
  Twitter 
@libramakeup
 Instagram

2 yorum:

  1. bana tanecikleri biraz hafif geldi bunun o nedenle yazın günlük olarak kullanacağım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha önce BBW'nin iki farklı body scrubını kullanmıştım. Onlar daha iri taneliydi. Bu dediğin gibi ince ama temizlemesi diğerleriyle aynı. Beyaz tenli hassas cilt yapısında olanlar için bu daha uygun bir seçenek olur.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...