4 Nisan 2017 Salı

Lancome - Hypnose Maskara

lancome hypnose mascara, lancome mascara, lancome maskara, lancome hipnoz maskara, lancome maskara, hypnose maskara, hypnose mascara, black mascara, siyah maskara,
 Merhaba,
Lancome'ın Hypnose maskarası sevilen ve hakkında gayet olumlu yorumlar okuduğum bir üründü. Bu mini boyu geçen aylarda yaptığım parfüm alışverişinde kofre setin içinden çıkmıştı. Bir süredir kullanıyorum. Benim bir maskarada aradığım özellikler kirpikleri birbirine yapıştırmadan tek tek ayırması, dolgunluk vermesi ve simsiyah olması. Tabii ki mümkünse akmaması!
Bakalım bu maskarada aradığım özellikleri bulabildim mi ve söylendiği kadar iyi mi?

lancome hypnose mascara, lancome mascara, lancome maskara, lancome hipnoz maskara, lancome maskara, hypnose maskara, hypnose mascara, black mascara, siyah maskara,

Kirpikleri gayet güzel kıvırıp uzatıyor. İlk katı sürdükten sonra biraz bekleyip ikinci katı geçtiğinizde baya dolgun hacimli kirpiklere sahip oluyorsunuz. Bu maskaranın en sevdiğim yanı kirpikleri tek tek ayırması. Birbirine yapışmış görüntü vermemesi oldu. Rengide gayet siyah. Kullandığım günlerde akma, bulaşma vs. sorunlarla da karşılaşmadım. Yani gayet beğendiğim bir maskaraydı. Ancak biraz da hayatın gerçeklerinden bahsetmemiz gerekiyor.
Bu maskaranın orjinal boyu yaklaşık 80-90 TL civarında satılıyor.
Peki değer mi bu fiyata derseniz. İyi bir maskara ancak bu fiyatın yarısının, yarısının da yarısı bir fiyata böyle iyi performans gösteren maskaralar bulmak mümkün. Elbette siz bilirsiniz. Lüks markalar kullanmayı sevenlere tavsiye edebileceğim bir maskaradır. Ancak bir maskara için bu kadar bütçe ayıramayacak olanlarında üzülmesine gerek yok. Çok daha uygun fiyata bu tarz bir maskara gayet kolay bulunabilir.
Şimdilik benden bu kadar, güzel bir hafta geçirin olur mu? ;)
 
 Facebook     Twitter     Instagram

2 yorum:

  1. Tek başına almak istediğimde bu fiyat pahalı geliyor ancak göz kalemi ve makyaj temizleyici ile birlikte satılan setler çok avantajlı oluyor ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Almışken set olarak almak kesinlikle daha avantajlı :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...